Najlepša doživetja so doma

Turistični boni

Privoščite si najlepša doživetja na slovenski obali. Odkrivajte slikovite uličice Pirana in doživite pravo poletje v školjki.

Bi radi odkrivali slikovite uličice Pirana, posedeli na Tartinijevem trgu ob okusnem sladoledu, poležavali na Punti ob pogledu na Julijske Alpe ter občudovali razglede iz obzdija? Potem vas v Old Town Rooms vabimo na sproščen oddih v središču očarljivega Pirana!

 

Splošni pogoji za koriščenje turističnega bona

 

  • Koriščenje turističnih bonov je možno v skladu z razpoložljivostjo naših kapacitet do konca leta 2021. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo s turističnim bonom je 28. 12. 2021. Turistični boni niso unovčljivi za bivanje v obdobju od 29. 12. 2021 do 02. 01. 2022.
  • Rezervacija je možna samo s kreditno kartico, vendar le-ta služi kot garancija. Sedem dni (ali manj) pred prihodom izvedemo pred-avtorizacijo in preverimo veljavnost ter razpoložljiva sredstva na vaši kreditni kartici. S pred-avtorizacijo le začasno zamrznemo sredstva, vendar to ni dejansko plačilo. Plačilo se izvede s turističnim bonom šele ob prihodu, po prijavi pa banki posredujemo zahtevek, da sprosti zadržana sredstva.
  • Turističnih bonov ni možno unovčiti pri plačilu sobe brez možnosti vračila denarja. Cene brez možnosti vračila denarja so ekskluzivne in na voljo le pod pogojem vnaprejšnjega plačila v višini 100% zneska rezevacije. Turistične bone je mogoče unovčiti le pri rezervaciji sobe s splošnim 5-dnevnim odpovednim rokom.
  • Turistični bon krije nočitev oz. nočitev z zajtrkom. Za dodatne storitve (turistična taksa, hišni ljubljenček, buteljka vina, itd.) je potrebno doplačilo.
  • Brezplačna odpoved oziroma sprememba rezervacije je mogoča do 5 dni pred datumom prihoda.
Current Weather

Piran, Slovenia

6°C / 42.8°F

Get connected, stay connected

Follow us on social media to stay up-to-date with our latest news and exclusive offers.

Book now